top of page

Ons team

Vertrouwde experts

Ons team: Ons team
Hanneke Toenders - Bekkers

Hanneke Toenders - Bekkers

Eigenaar / kapster

In 1983 ben ik begonnen bij een vriend van mijn ouders (Mari van Zutphen). Hier werkte ik in de kapsalon in Veghel waar ik ben opgegroeid. Ik ben hier begonnen met haren wassen, de boel opruimen en gastvrouw spelen. Ik werd gebeld als het druk was, zodat ik hen kon verlichten in het werk. Ik was er vaak te vinden na school en in de weekenden. Ik had op mijn 16e jaar al een klanten kring die graag door mij de haren gewassen wilde hebben. ‘’Ik had het in de vingers’’ zeiden de klanten. In 1984 moest er een keuze gemaakt worden wat te doen met mijn toekomst qua school. Mari zei tegen mij dat ik maar het kappers vak in moest gaan, want dat zag hij bij mij wel zitten! En zo ben ik er in gerold. Dus vanaf september 1984 ben ik met de opleiding begonnen. Dat is inmiddels al 36 jaar!! Ik heb eerst 14 jaar voor een baas gewerkt. Ik heb gewerkt in Veghel, Nijmegen en Mook. Op een gegeven moment kwam de kans om zelfstandig te beginnen in Molenhoek. Daar heb ik 20 jaar een kapsalon gehad met 4 mensen in dienst. Ook heb ik veel stagiaires opgeleid, wat ik nu nog doe! Leuk om te vertellen is dat ik in 1998 meegedaan heb aan een wedstrijd georganiseerd door de Nederlandse haarmodelijn. Die zomer was mijn inzending de nieuwe trend…!

Nu heb ik al 6 jaar een kapsalon in Cuijk. Op de Weldaad 2. Een prachtige locatie waar ik 40m2 tot mijn beschikking heb. Het is een hele mooie ruimte met veel licht. Ingericht en bedacht door mijn man. Hier heb ik mijn droom waar gemaakt. Ik wilde graag een mini “wellness salon” waar ik aandacht kan geven aan de klant. ‘’Aandacht’’ is het tover woord. Ik houd niet van afrafelen en om snel te knippen, je moet de klant aandacht geven.

Ik start graag met een welkoms ritueel, dit bestaat uit een hoofd- nek en schouder massage. U komt uit een hectische wereld en ik wil u daarom heel graag even een rust moment geven. Even tijd voor jezelf. Dit gebeurt met een Tee Tree olie. U begint heel ontspannen aan een behandeling! Ik vind het ook heerlijk om te doen en je iets anders te laten ervaren als een standaard behandeling. Deze zijn allemaal apart te boeken.

Zo heb ik menu’s gemaakt waar u uit kunt kiezen. Basis, medium of luxe.

  • Basis: een standaard behandeling zonder fratsen.

  • Mediumbehandeling: je krijgt dan een handmassage, een masker en zeker niet te vergeten beginnen we met het welkom ritueel.

  • Luxe behandeling: alles er op en eraan inclusief een stoelmassage! Dan ga je zeker helemaal relaxt de salon uit (bij bepaalde klachten kan ik deze dienst niet verlenen). 

Wat ik ook erg belangrijk vind is een advies gesprek! Hier plan ik ongeveer 10 minuten extra voor in. Dit is bedoelt om u te leren kennen en op basis daarvan het mooiste kapsel te creëren wat bij u past. Of wilt u graag advies om een metamorfose te ondergaan? Ik praat graag met je hierover en geef je alle aandacht! 

Ik werk met het Italiaanse merk 'Milkshake'. Een merk wat doet wat het beloofd. Hier volg ik alle trainingen en word ik vaak bezocht door een technisch adviseuse.

Klant is bijzonder en geen nummer! Deze slogan staat bij mij hoog in het vaandel! Ik zal er alles aan doen om je thuis te laten voelen bij Kapsalon Hanneke

bottom of page